Zaterdag 24 juni 2017: Jaren 90 Trance

DJ Jean

Do we need to say more?

DJ Jose

Met hits als ‘Wrong=Right’ en ‘House of Justice’ maakte het grote publiek eind jaren negentig kennis met Jos Klaster, alias Dj Jose. Inmiddels heeft hij in bijna iedere Nederlandse club gedraaid, maar ook wereldwijd bleef hij niet onopgemerkt. De dancemusic is mede groot geworden dankzij dit fenomeen en op Best Lekker mogen we even van dat succes proeven.

DJ Jurgen

Nog zo’n veteraan van on-Nederlandse proporties. Ooit begonnen als radio-dj, maar eenmaal getroffen door het housevirus begin jaren 90 vooral te spotten in clubs van Amsterdam tot Ibiza. Zijn artiestendoorbraak kwam in 1998 met de wereldhit ‘Better Off Alone’ en 2 jaar later volgde het weergaloze ‘Higher and Highter’. Ga je mee op een trip down memory lane?

Dj MC Paul T.

Dj MC Paul T.

Ook Dj MC Paul T. is geen onbekende en stond samen met de andere heren aan de wieg van de dancemuziek. Hij maakte naam als MC van grote clubs als Asta en O Dance Theatre in Den Haag en is vandaag de dag vaste MC op Dance Valley.

Dj Silverius

Dj Silverius

In 1969 wordt in Amsterdam Silveer van Deinsen geboren, beter bekend als DJ Silverius. Begonnen als jonge jongen en uitgegroeid tot een groots producer en dj. Zo draaide hij eind jaren '90 regelmatig als resident voor MTV en op de MTV Extreme-feesten. En ook in Amsterdamse clubs als Marcanti, Sol, Odeon en Sinners stond hij regelmatig achter de draaitafels. Tegenwoordig kun je elke zaterdag genieten van de mixtechnieken van Silverius in ‘Floorfillerz’ bij Radio Veronica!

website: www.homemadewebdesign.nl tekst: www.verbeeldingskracht.org

 

Bewaren

Bewaren