We hebben voor 2018 wederom een line-up voor je samengesteld om je vingers bij af te likken. Met lokale helden, nationale nieuwkomers en sterren van wereldformaat. Check snel de line-up en ga helemaal los!

Donderdag 21 juni: Roel Thomas

Van Jazz naar Country van Rock naar Pop. Nederlandstalig Engels en Duitse liedjes. Het kenmerkende stemgeluid van Roel Thomas is toch wel zijn rauwe randje in de stem kleur. Dit in combinatie met prachtige ballades zijn een smaakvolle aanvulling op uw feest

Donderdag 21 juni: DJ Angelo

Donderdag 21 juni: DJ Angelo

Met zijn jarenlange ervaring en zeer professionele drive- in show komt Feest DJ Angelo overal goed voor de dag. Zowel zijn apparatuur als zijn “draai skills” zijn van hoogstaande kwaliteit.

Vrijdag 22 juni: DJ Tulipano

Vrijdag 22 juni: DJ Tulipano

Feesten en gezelligheid zit deze top Dj in het bloed. In de winter vermaakt hij elke dag 500 man in Gerry,s inn Westendorf en in de zomer is hij vaak te vinden op buiten evenementen in Nederland. Van stampen tot lallen en van house naar straus niks is deze topper te gek

Vrijdag 22 juni: Slamm Coverband

Slamm is een allround coverband vol afwisseling en enthousiasme. Al meer dan tien jaar toert Slamm langs de zalen met een opzwepende combinatie van show, muzikaliteit en feest. Live. Echt. Zes ervaren muzikanten, waaronder een indrukwekkende zangeres en een leadzanger die elk publiek op sleeptouw nemen.

DJ Patjoo

DJ Patjoo

Door zijn ruim 15 jaar ervaring als allround DJ is Patjoo een bekend gezicht in zowel Nederlandse als Buitenlandse feestcafe's en discotheken.

In de loop der jaren heeft hij met name door zijn zomerse/funky muziekkeuze en zijn energieke manier van draaien zijn eigen stijl weten te creëeren. Om die reden is het haast onmogelijk om stil te blijven staan wanneer DJ Patjoo achter de draaitafels staat.

Door zijn overgangen met o.a. hitjes van toen en nu, onvervalste meezingers en zijn enthousiaste microfoon gebruik beleef je met DJ Patjoo een feestje wat je niet gauw zult vergeten!

Fabulous 90's DJ Team


DJ Jean

Do we need to say more?

DJ Tim Johnsson

DJ Tim Johnsson

Tim staat met regelmaat op diverse festivals, ski-tours en komend jaar ook aan de Spaanse kust in diverse horeca gelegenheden. Uiteraard is Tim met grote regelmaat te vinden in het land bij uitgaansgelegenheden, variërend van lounge tot feest, van 80’s/90’s tot nu!

Super Sundays

De zondag tijdens Best Lekker wordt een echte 'familiedag' met heel veel kinderactiviteiten en uiteraard veel lekker eten en de hele dag live muziek van o.a. de geweldige band Super Sundays! Met een ijzersterk frontduo en een superstrakke band de tent op zijn kop zetten, dát is SUPER SUNDAYS!


DJ Drace

DJ Drace

Al jaren is Feest DJ Drace geen onbekende meer in het uitgaansleven. Met inmiddels jaren lange ervaring in binnen & buitenland heeft Feest DJ Drace het gehele jaar door een goed gevulde agenda met minstens 4 boekingen per week. Met inmiddels bijna jaarlijkse nominaties voor o.a. de Party Awards als “Populairste opkomende Party DJ van Nederland” is Feest DJ Drace geen onbekende naam meer in het Nederlandse feest circuit.

website: www.homemadewebdesign.nl tekst: www.verbeeldingskracht.org

 

Bewaren

Bewaren