BEST LEKKER KOMT TERUG
en is lekkerder dan ooit!

Best Lekker is dit jaar anders dan anders. Want naast het Proeverij- en evenementenplein in de inmiddels befaamde Koetshuistuin, komt er een heus Feest- en festivalterrein op het Dorpsplein.

De Koetshuistuin
De Koetshuistuin is ook dit jaar weer het decor van Best Lekker. Proef en geniet op het Speciaalbierenterras van de lekkerste bieren, mooie wijnen en wat lekkere hapjes op z’n tijd. Geniet van uiteenlopende optredens of spreek gezellig af met vrienden of collega’s tijdens de dagelijkse Best Lekker Borrel om 16.00 uur. Op zaterdag en zondag zijn er diverse proeverijen en ook aan de kids is gedacht, want het achterste gedeelte wordt omgetoverd tot een heus Speelpark.

Het Dorpsplein
Maar we denken dit jaar groter dan dat. Want nu we toch zo’n mooi Dorpsplein hebben, is het zonde om dat zomaar te laten liggen. Op dit bruisende Feest- en Festivalterrein is van alles te beleven. Hier proef je onder andere de puurste koffie, de meest exotische cocktails, de lekkerste Zuid-Europese gerechten en muziek waar je gewoonweg niet stil bij kunt blijven staan. Wat te denken van de Dare Devils, DJ Jose en als klapper op de vuurpijl DJ Jean. Dat alles prachtig en professioneel uitgelicht en daarmee is Gloeiend Best binnenkort een feit. Dat belooft wat!

Bestlekker 2017 plattegrond

Best Lekker 2017
- 22, 23, 24 en 25 juni -
PROEVEN EN BELEVEN!

website: www.homemadewebdesign.nl tekst: www.verbeeldingskracht.org

 

Bewaren

Bewaren